Hvem er vi

L. Stender e-books blev etableret i 2013 med henblik på at udgive især science fiction og fantasy bøger. Det er forlagets mål gennem vores udgivelser at omdefinere og genoplive de to genrer i kraft af historiernes spændvidde og deres tiltænkte publikum. Hidtil er science fiction og fantasy ofte blevet kategoriseret som børne- og ungdomslitteratur af såvel anmeldere som andre forlag.

L. Stender e-books vil gerne give dig en anden slags historier. Vil vi gerne vise, at science fiction og fantasy også indeholder historier for voksne. Den menneskelige fantasi kender ingen grænser, og L. Stender e-books ønsker at forsyne vores læsere med et univers, der afspejler dette faktum.

I 2016 åbnede L. Stender e-books sin nye linje med kunstbøger. Der har i mange år været en stor gensidig påvirkning og udveksling af ideer mellem forfattere indenfor science fiction/fantasy og diverse kunstnere. Begge grupper har som udgangspunkt hele universet som legeplads, når de går i gang med et nyt projekt. Kunstbøger er derfor en naturlig udvidelse af produktsortimentet for L. Stender e-books.

Om Lars


hapiday. All rights Reserved.